Babymassage / BabyTummel

– Lær at give din baby massage.

Babymassage er et tilbud til mor/far og baby eller en mødre-/fædregrupper med børn fra 0 – 1 år. Det kan efter aftale foregå enten på klinikken eller privat hos jer.

Babymassage er blid og kærlig berøring af dit barn på hele kroppen. Formålet er at styrke tilknytningen og skabe en god kontakt mellem barn og forældre. Gennem hud til hud kontakt og nærhed dannes oxytosin, også kaldet kærlighedshormonet eller lykkehormonet. Oxytosin regulerer stress og antistress og når det udskilles, påvirker det vores centralnervesystem således, vi oplever ro, tillid og spænder af. For babyer og småbørn er berøring og hud til hud kontakt livsvigtig. Huden er barnets største sanseorgan og kærlig berøring nøglen til al videre udvikling.

Babymassage har som sidegevinst, at du bliver endnu bedre til at aflæse dit barn – hvor på kroppen er barnet anspændt, hvad kan det lide/ikke lide osv. Du får mulighed for afhjælpe ubalancer eks. ondt i maven, fordøjelsesbesvær, forkølelse eller ondt for tænder.

Min instruktion i babymassage tager udgangspunkt i Dorte Vilhelmsens massageteknik, som findes i bogen ”Lær at aflæse dit barn med babymassage”. Bogen kan købes på klinikken.

– BabyTummel

Koldbøtter, flyveture, snurreture
– bevægelser der giver sus i maven

Babytummel er leg og bevægelse med din baby,der handler om at stimulere barnets primære sanser og den motoriske udvikling. BabyTummel har bevægelsesglæden og kontakten forælder/barn i fokus og du får ideer til tumlelege og aktiviteter.

BabyTummel er opdelt i to hold:
Baby 2 – 5 mdr.
Baby 5 – 10 mdr. (før baby kravler).

Instruktør på Babymassage og BabyTummel er Marianne Nybo Røjkjær.

Kontakt Marianne på klinikken for yderligere information.

Kig inden for i vores hyggelige lokaler på Ørnevej

Kontaktoplysninger

+45 96 94 02 34
Ørnevej 1 A | 6920 Videbæk
info@videbaek-fysioterapi.dk

Åbningstider

Man – Tors: 8.00 - 18.00
Fredag: 8.00 - 16.00

Velvære for krop og sjæl v/Jette Hughey

Onsdag kl. 08.00 - 11.00
Torsdag kl. 16.00 - 19.00.
×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt os

* Alle felter skal udfyldes

Find os