Virksomhedsordning

Videbæk Fysioterapi tilbyder sundhedsfremmende erhvervsordninger til virksomheder.

Vores mål når vi kommer ud på en virksomhed er at give medarbejderne en oplevelse af, at der bliver taget hånd om alle gener i bevægeapparatet – fra ømme nakkemuskler til hold i ryggen eller muse-arm. Gennem en hurtig indsats kan vi helt undgå nogle unødvendige sygemeldinger og forkorte andre.

Vi behandler gerne ude på virksomheden. Det medfører, at vi behandler personalet i vante omgivelser, hvilket er tidsbesparende og bekvemmeligt for både medarbejderen og virksomheden.

Vi tilbyder:

Sundhedscheck med fokus på de mest almindelige arbejdsgener så som ryg, nakke, skuldre og albuer. Desuden blodtryksmålinger og fedtprocentmålinger.

Behandling af gener i bevægeapparatet. Behandlingen varer typisk 30 minutter og spænder fra almindelig massage til behandling af deciderede lidelser i muskler og led alt afhængig af den enkelte medarbejders behov. Vi medbringer briks, creme mv., medarbejderen medbringer selv lagen

Undervisning af personalet i indstilling af arbejdsstationer, løfteteknikker og selvhjælps-øvelser for ryg og nakke.

Opstart af motionshold. Motion kan forebygge en række kostbare sygdomme så som: nedslidning, Hjerte/kredsløbsygdomme, diabetes, ryg – og muskelsmerter og psykisk træthed og udbrændthed. Træningen kan foregå på arbejdspladsen eller i vores træningscenter.

Økonomi:

Prisen for erhvervsordningen aftales med den enkelte virksomhed og afhænger af hvilke af ovenstående tilbud I ønsker at benytte jer af.

Der er forskellige finansieringsmuligheder for virksomheden. Typisk en eller flere af nedenstående

  • Virksomheden betaler for behandlingen og lader behandlingen forgå i arbejdstiden.
  • Virksomheden betaler for behandlingen og medarbejderen betaler selv for tiden.
  • Virksomheden og medarbejderen deler udgiften og virksomheden eller medarbejderen betaler for tiden.
  • Medarbejderen betaler for behandlingen evt. via bruttolønsordning.
  • Virksomheden eller medarbejderen betaler for tiden.

Er de ansatte dækket af virksomhedens sundhedsforsikring (eller privat forsikring), kan behandlingerne ske gennem denne. Da Videbæk Fysioterapi kun beskæftiger fysioterapeuter, kan der afregnes direkte eller gives refusion fra det pågældende forsikringsselskab, såfremt medarbejderen har fået godkendt en skade.

Beskrivelse af regler for skattefrihed og momsfritagelse:
Har virksomheden en sundhedsordning med fokus på forebyggelse og behandling af arbejdsrelaterede skader og gener, er behandlingen skattefri for medarbejderne og fradragsberettiget for arbejdsgiveren. En evt. medarbejderbetaling kan fratrækkes over bruttolønnen. Sundhedsydelser som fysioterapi og massage er fritaget for moms.

Da der jævnligt ske ændringer af reglerne bør I kontakte en revisor for at få de nyeste oplysninger.

Vi kommer gerne ud til jeres virksomhed for en uforpligtende snak om jeres ønsker og behov, så vi sammen kan finde den optimale løsning for jeres virksomhed.

For yderligere information kontakt os på +45 9694 0234 spørg efter Rasmus.

Kig inden for i vores hyggelige lokaler på Ørnevej

Kontaktoplysninger

+45 96 94 02 34
Ørnevej 1 A | 6920 Videbæk
info@videbaek-fysioterapi.dk

Åbningstider

Man – Tors: 8.00 - 18.00
Fredag: 8.00 - 16.00

Velvære for krop og sjæl v/Jette Hughey

Onsdag kl. 08.00 - 11.00
Torsdag kl. 16.00 - 19.00.
×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt os

* Alle felter skal udfyldes

Find os