Indlæser...

Massage


Videbæk Fysioterapi tilbyder massage ved Jette, uddannet Nordlysmassør.

Hendes massage tager derfor udgangspunkt i Nordlysmassage, som er en holistisk massageform med fokus på ”det hele menneske” med en forståelse af, at vores krop og sind påvirker hinanden.

Massagebehandling er struktureret berøring. Berøring bruges livet igennem, når vi trøster, når vi lindrer smerter, når vi udviser omsorg og kærlighed. Vi aer en kind, stryger over håret, klapper på ryggen, klemmer en hånd osv. Berøring kan ikke undervurderes. Blid berøring med god intention fremmer kropsbevidsthed, velvære, følelsen af at være OK - generel trivsel.

Målet med massagen er overordnet at fremme trivsel og balance, kropslig såvel som mentalt gennem struktureret massage. Uanset hvilken massage, du vælger, er nærvær og velvære i fokus.

Til kropsmassagerne bruges almindeligvis en økologisk blandingsolie tilsat lidt æterisk olie som duftstof.

Olien består af:

  • Mandelolie
  • Abrikoskerneolie
  • Jordnøddeolie
  • Jojoba
  • Hvedekerneolie

Er du allergiker, er du velkommen til at medbringe din egen olie.

- Jette Hughey, Nordlysmassør -
”Mennesker er ikke ens, derfor er heller ingen massagebehandling helt ens. Jeg tilstræber at møde dig med det udgangspunkt, som er vigtigt for dig på dagen. Jeg indretter behandlingsrummet, så det er behageligt og imødekommende og således du har mulighed for at nyde øjeblikket.”

Du er velkommen til at kontakte Jette angående massagerelaterede spørgsmål.

  Ring til Jette

  Skriv til Jette

Cookie Politik
Ved at klikke på "Acceptér" eller hvis du fortsætter med at benytte denne webside, accepterer du brugen af cookies fra Videbaek-Fysioterapi.dk og tredjeparter samt andre lignende teknologier for at vi kan forbedre din browseroplevelse, analysere og måle dit engagement med vores websted.
Læs mere